Varför välja NABA?

  • För att studera i Milano och Rom, de internationella huvudstäderna för kultur, mode, konst och design.
  • För att samarbeta med intressanta företag och institutioner i projekt, på praktik och för att dra nytta av många spännande möjligheter och synergieffekter.
  • För att få ett tvärvetenskapligt, globalt och experimentellt förhållningssätt.
  • För att lära sig av prestigefyllda fakultetsmedlemmar och internationellt erkända yrkesverksamma.
  • För att delta i program på engelska (eller italienska) och erhålla en examen som är juridiskt erkänd av det italienska ministeriet för universitet och forskning (MUR) och på internationell nivå.
  • För att studera vid en institution som har fått flera utmärkelser och är rankad som den bästa italienska akademin och bland de 100 bästa i världen inom konst och design enligt QS World University Rankings®. Samt valts ut bland de ledande design- och modeskolorna av DOMUS Magazine och FRAME Publishers.

Du kan finansiera dina utlandsstudier på NABA med studielån från CSN.

Kontakta oss för mer information

Goda karriärvägar & välkända samarbetspartners

Redan från dag ett arbetar skolans industri- och karriärservice tillsammans med dig för att förbättra ditt CV och knyta kontakter. Så att du efter dina studier skall vara redo att ta klivet ut i arbetslivet

 

Kort historik

NABA, Nuova Accademia di Belle Arti, grundades 1980 och är Italiens största privata konstakademi med campus i Milano och Rom. Sedan 1981 är NABA juridiskt erkänd av systemet för högre utbildning i konst och musik (AFAM, Alta Formazione Artistica e Musicale), som regleras av ministeriet för universitet och forskning (MUR).

NABA har genom åren mottagit mängder av priser och utmärkelser, samt ackrediteringar och internationellt erkännande.

Länk till skolans internationella webbsida: naba.it

Kontakta oss för vägledning