Istituto Marangoni har skolor på nio platser runt om i världen. Vill du studera multimedia, design eller mode på absolut toppnivå, i en kreativ internationell miljö? Då har du kommit helt rätt!

Här erbjuds en multikulturell upplevelse, med en möjlighet att flytta mellan skolorna för att skaffa sig ytterligare erfarenheter. Varje skola har sin egen specialitet och inriktning med de bästa lärarna inom området för att garantera en riktigt bra utbildning och start på din nya karriär.

Istituto Marangini finns i:

Europa Asien Amerika
Milano  Dubai Miami
Florens Mumbai
Paris Shanghai
London Shenzhen

Du kan finansiera dina utlandsstudier på Istituto Marangoni med svenskt studielån från CSN.

Kontakta oss för mer info om skolorna

85 års erfarenhet

Istituto Marangoni anser att det är viktigt att etablera solida relationer med modebranschen och dess intressenter för att knyta samman människor, främja talanger och skapa utbytesmöjligheter i alla koncernens skolor.

I över 85 år har Istituto Marangoni etablerat ett rykte för avancerad utbildning och hållbar innovation inom mode, design och konst. Detta engagemang delas av alla dess partners, som har möjlighet att få kontakt med nästa generations designers och kreatörer för talangvärvning.

Samarbete med 4500 ledande varumärken

En av koncernens viktigaste tillgångar är dess nära samarbete med ledande globala företag i branschen.

Skolan samarbetar med över 4 500 ledande varumärken och företag runt om i världen, vilket ger studenter och alumner ett stort antal möjligheter till interaktion, inklusive projekt, jobb, intervjuer och värdefulla utbyten.

94% av studenterna i arbete, ett år efter examen

Tack vare den starka, direkta kopplingen till industrin, både globalt och lokalt, erbjuder skolan studenter och alumner en personlig karriärplan utifrån deras mål, oavsett om det är inom management eller affärsverksamhet. Vilket leder till denna otroliga genomsnittliga placeringsprocenten för alumner från Istituto Marangoni ett år efter examen.

Vilken möjlighet!

Länk till skolans internationella webbsida: istitutomarangoni.com

Kontakta oss för vägledning